Palea d.o.o. :: Razvoj programskih paketov

Spletno oglaševanje

Nudimo vam celovito ponudbo CPC (Cost Per Click) spletnega oglaševanja, ki je trenutno najbolj učinkovit način oglaševanja na svetu. Naši naročniki oglaševanja ne razumejo več kot strošek, ampak kot investicijo v rezultate, saj je CPC (Cost Per Click) oglaševanje lasersko natančno, merljivo in dosega visoke donose - ROI (Return Of Investment).

Google

Oglaševanje preko spletnega iskanika je najučinkovitejši model spletnega oglaševanja. Za naše naročnike izvajamo učinkovite spletne oglaševalske kampanje, ki slonijo na strokovnem načrtovanju in natančnem ciljanju želene populacije. Izvedli smo že vrsto spletnih oglaševalskih kampanj doma in v tujini.
S poznavanjem posameznih trgov in njihovih posebnosti na spletu vam zagotavljamo prilagojene in učinkovite oglaševalske kampanje.

Facebook

Vroča spletna tema leta minulega in letošnjega leta je gotovo spletno omrežje Facebook, ki ponuja tudi različne oblike promocijskih aktivnosti in ima po zadnjih podatkih že več kot 250 miljonov uporabnikov. Na Facebook-u lahko oglašujete preko kombiniranih slikovno-tekstovnih oglasov in ciljate le slovenske uporabnike omrežja, ravno tako pa vam lahko pripravimo Facebook skupino in posebno stran za vašo ponudbo ali storitve.
Poleg klasičnih Facebook (kombinacija slike in teksta) oglasov , ki se prikazujejo na desni strani pri ogledu posameznih profilov, je možno slikovno in tekstovno oglaševanje na Facebook aplikacijah, ki postajajo iz dneva v dan bolj popularne, in se jih poslužujejo uporabniki Facebook-a.

Če želite več informacij ali imate kakšno vprašanje nas kontaktirajte preko spletnega obrazca.