Palea d.o.o. :: Razvoj programskih paketov

Produkti

Biometrična kontrola pristopa

F4 Plus

Biometrična kontrola pristopa - F4 Plus

Biometrična kontrola pristopa je znana pod različnimi imeni: biometrični čitalec, biometrična ključavnica, ključavnica na prstni odtis.
Biometrična identifikacija postaja vse bolj pomembna in čedalje bolj razširjena. Prepoznavanje prstnih odtisov je zaenkrat najbolj uveljavljena tehnologija.
Izdelek je odlična rešitev za delavnice in različne tipe proizvodnje. Predvsem za prostore, v katere zaradi varnosti zaposlenih ali imetja želimo omejiti dostop. Biometrična enota temelji na tehnologiji, ki odlično deluje v robustnih okoljih. Produkt se je izkazal pri identifikaciji mastnih, mokrih in poškodovanih prstov. Prav tako ni imel težav pri obrabljenih prstnih odtisih, suhi koži in ob manjših poškodbah prstnega odtisa.

Biometrična kontrola pristopa vam omogoča:
  • dostop z vašim prstnim odtisom
  • dostop z PIN kodo
  • beleženje delovnega časa zaposlencev
  • upravljanje naprave preko spletnega brskalnika

Varnost podatkov

Tehnologija, ki jo uporabljamo učinkovito preprečuje kakršnokoli zlorabo osebnih podatkov.
Posnetki prstnih odtisov kot taki se nikjer ne shranjujejo oz. ne zbirajo, saj sistem ne uporablja prstnih odtisov temveč le posebne kode, iz katerih se ne da rekonstruirati prstnih odtisov. Te kode (tim. vzorci) so uporabne le v napravah istega proizvajalca in so povsod drugod povsem neuporabne.
Za dodatne informacije nas kontaktirajte.